#ZONA INVESTICIJA„Investicija u znanje vraća najbolje kamate“ (B. Franklin)


Imaš ideju koja je testirana na tržištu? Pripremljen minimalni održivi proizvod? Prototip? Tvoj pothvat generira mjesečni prihod? Broj upita premašuje ti kapacitete i resurse? Vrijeme je za investitora.

Kad si član naše zone investicija, proučit ćemo tvoj stadij razvoja i pružiti potrebne alate i resurse za daljnje pomake s ciljem da dostigneš investicijsku spremnost.

Nauči uz nas što to investitori promatraju kad odlučuju o investiciji, koji tip investitora odgovara kojem tipu i stadiju poslovanja, kako se pregovara za investiciju, što možete očekivati od investitora nakon ulaganja. Saznaj kako se dobro prezentirati investitoru. Savladaj vještinu dobrog pitcha!

Ovdje posebno njegujemo kulturu pametnih investicija. Nije svako ulaganje jednako. Nije vrijednost ulaganja samo vrijednost kapitala. Susretni se s „pametnim kapitalom“ – onim koji donosi još i mrežu, znanje i stručno iskustvo i ugrađuje ga u tvoj pothvat.

Informiraj sePoslovni anđeo ili skupina poslovnih anđela


Crowdfunding platforma


Fond rizičnog kapitala


Akceleratorski programi

Poveži se


Mi ti možemo pomoći kontaktima i događanjima na kojima možeš doći u doticaj s investitorima i prikupiti iskustva i uvide koji će ti omogućiti i ostvarenje investicije. Dobar smo suputnik na tom putu, naš know-how i upućenost u nove trendove omogućit će ti ubrzanje uspjeha na putu do investicije ili na realizaciji poslovanja bez investicije.