Obavještavamo vas o nadolazećem događaju u Bruxellesu 29. studenog – SME kongresu. Ovom prilikom bit će organizirana dodjela nagrada za najuspješnije priče malih i srednjih poduzeća iz država članica EU, uključujući Hrvatsku.

Pobjednik natječaja iz Hrvatske bit će nagrađen posebnim priznanjem SME Europea za najuspješnije SME priče, a ta će priznanja biti uručena na SME kongresu u Bruxellesu 29. studenoga 2023.

Svi troškovi puta i smještaja odabranih predstavnika bit će pokriveni iz proračuna SME Europea. Rok za prijavu je 22. listopada 2023. Kandidati se mogu prijaviti putem izravnog slanja prijave na e-mail adresu SME Europea (office@smeeurope.eu) i priložiti ispunjenu prijavnicu koja je priložena u privitku. Također, potrebno je priložiti kratak video ili tekst o poduzetničkoj priči s kojom se kandidati prijavljuju.

Tijekom procesa prijave, molimo kandidate da kopiju svoje prijave pošalju na e-mail adresu: suncana.glavak@europarl.europa.eu.

Ovo je iznimna prilika za istaknuti svoj uspjeh i podijeliti svoju priču na europskoj razini. Nadamo se da ćete iskoristiti ovu priliku i sudjelovati na ovom prestižnom događaju. Želimo vam puno sreće u natjecanju!