#TVORNICA PODUZETNIŠTVAModeran prostor za suvremeno digitalno dobaPoslovno tehnološki inkubator Krapinsko-zagorske županije napredan je koncept infrastrukture i usluga koje povezuju suvremeno opremljen poslovni, proizvodni ili coworking prostor širokom ponudom alata, programa i resursa za poslovnog čovjeka digitalnog doba...

Inkubator u odgovara na sve vaše poslovne potrebe pomoću inovativnih i digitaliziranih pristupa dijeljenja resursa i sadržaja, on je mjesto za poticanje razvoja poslovanja – mjesto gdje je kreativnost na prvom mjestu, gdje se ideje pretvaraju u poduzetništvo, inovacije u nove proizvode i usluge, a poduzetnik pronalazi pravo mjesto u poslovnom svijetu, uronjen u pitomo zagorsko zelenilo pruža inspiraciju za poslovno stvaranje.

PONUDA ZA STANARE S VIZIJOM USPJEŠNE POSLOVNE BUDUĆNOSTI


Inkubator se proteže na 2.040,29 m² te raspolaže s 13 inkubacijskih prostora, višenamjenskom dvoranom, edukacijsko-tehnološkim prostorom sa Centrom za robotiku i inovativnim laboratorijem, a koncept je zaokružen aplikacijom Virtualnim inkubator koja stanare i cijeli eko-sustav povezuje u virtualnu poduzetničku mrežu.

Prednosti

ŠTO NUDIMO


Funkcionalan poslovni
prostor za različite potrebe

Coworking

Višenamjenska
dvorana

Edukacije i poduzetnički
programi

Mreža mentora

Centar za razvoj inteligentne tehnologije

Virtualni inkubator

Terasa


FUNKCIONALAN POSLOVNI PROSTOR ZA RAZLIČITE POTREBEPostani stanar najmodernijeg poslovnog prostora u KZŽ uz subvenciju do 75% ovisno o godini zakupa prostora i lansiraj se u biznis svijet!

UREDSKI PROSTOR


8 moderno i funkcionalno uređenih i opremljenih ureda površine od 28 do 50 m2 nalazi se na I. katu. Svi uredski poslovni prostori namješteni su, hlađenje i grijanje putem automatiziranog sustava, imaju mogućnost modularne prilagodbe, zasebni ulaz, ultra brzi Internet, portafon, priljučak za telefonsku liniju i Internet tevideo-nadzor i vatrodojavni sustav.

PROIZVODNI PROSTOR


5 proizvodnih prostora u prizemlju površine od 50 do 170 m2 predviđeni su za manje proizvodne pogone. Imaju vlastiti garažni prilaz opremljen industrijskim rolo vratima za teretna vozila. Svaki proizvodni prostor namješten je uredskom opremom, hlađenje i grijanje osigurano putem automatiziranog sustava, ima mogućnost modularne prilagodbe, dodatni zasebni kolni ulaz, ultra brzi Internet, nesmetan prilaz dostavnim vozilima, video-nadzor i vatrodojavni sustav.

Zajednički prostori – print soba sa mogućnošću korištenja zajedničkog printera i skenera, sanitarni čvorovi i sanitarni čvorovi za osobe s invaliditetom, tuš zajednička kuhinja opremljena uređajima (hladnjak, indukcijska ploča, mikrovalna pećnica), garderobe, terasa za opuštanje.

Odaberi svoj inkubacijski prostor, postani stanar, u viziju uspješnog poslovanja ugradi naše resurse i lansiraj se u svijet biznisa!

! DODANA VRIJEDNOST !

Najam poslovnih i proizvodnih inkubacijskih prostora


PROIZVODNI PROSTORI


*CIJENA ZAKUPA S URAČUNATOM SUBVENCIJOM

USLUŽNI PROSTORI


*CIJENA ZAKUPA S URAČUNATOM SUBVENCIJOM

CoworkingUgodan i moderno uređen kutak za rad u inovativnom laboratoriju.

Maštovit prostor 40 m2 na I. katu s radnim mjestima opremljenim najsuvremenijom računalnom opremom i CAD/CAM programima kojeg dijelite s drugim poduzetnicima uz pristup 3D printeru i skeneru. Coworking princip temelji se na umrežavanju i obavljanju samostalne djelatnosti različitih profesionalaca koji dijele radnu infrastrukturu, ali sami organiziraju oblike i količinu interakcije s drugim coworkerima. Uslugu pokriva jedan računo za sve troškove korištenja radnog prostora. Naši Coworking paketi omogućavaju ti da isprobaš i pronađeš rješenje koje tebi najbolje odgovara, a osim korištenja ureda uključuju i dostupnost edukacija, poduzetničkih programa, mentorstvo, popuste na događaje te razne pogodnosti u korištenju ostalih prostora.

U blizini se nalazi opremljena zajednička kuhinja koja ti je na raspolaganju ako ogladniš i terasa na kojoj se možeš opuštati dok ispijaš svoju omiljenu kavicu.

Iznajmi svoj radni stol, poveži se s kreativcima, potraži mentora i postani član uspješne poslovne zajednice. Stvaraj nove poduzetničke ideje i pothvate!

! DODANA VRIJEDNOST !

Paketi za najam radnog prostora u coworking-u

Paket periodic office


Kn 190,00 / mjesečno


✓ Korištenje ureda 15h7m

× Sati mentrostva

✓ 20% popusta na događaje

✓ 30% popusta na ostale prostore

× Višenamjenska dvorana

✓ Dodatni popusti
10% na 12 mj
20% na 24 mj
30% na 36 m

Paket basic office


Kn 450,00 / mjesečno


✓ Korištenje ureda 40h/m

× Sati mentrostva

✓ 20% popusta na događaje

✓ 40% popusta na ostale prostore

✓ Višenamjenska dvorana 4h/mj

✓ Dodatni popusti
10% na 12 mj
20% na 24 mj
30% na 36 m

Paket part time office


Kn 850,00 / mjesečno


✓ Korištenje ureda 80h/m

✓ Sati mentrostva 1h/mj

✓ 25% popusta na događaje

✓ 50% popusta na ostale prostore

✓ Višenamjenska dvorana 8h/mjj

× Dodatni popusti

Paket full time office


Kn 1.500,00 / mjesečno


✓ Korištenje ureda bez ograničenja

✓ Sati mentrostva 1h/mj

✓ 30% popusta na događaje

✓ 50% popusta na ostale prostore

✓ Višenamjenska dvorana 16h/mj

× Dodatni popusti

Paket team office (za max 3 osobe)


Kn 2.250,00 / mjesečno


✓ Korištenje ureda bez ograničenja

✓ Sati mentrostva 1h/mj

✓ 25% popusta na događaje

✓ 40% popusta na ostale prostore

✓ Višenamjenska dvorana 10h/mj

× Dodatni popusti

Višenamjenska dvoranaZa tvoj seminar, prezentaciju, edukaciju ili događanje u multifunkcionalnoj dvorani! Optimalan svijetao i prozračan prostor za sve vrste poslovnih događanja. Čak i modnu reviju!

Odlično opremljena dvorana ukupne kvadrature 168m², kapaciteta do 150 sjedećih mjesta i mogućnost različitog razmještaja stolova u dvorani. Dvorana je modularna te ju je moguće pregraditi na dvije manje prostorija dimenzija 66,4m² i 102,13m².

Trenutna se događanja organiziraju uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera. Planiranje događanja prati aktualne mjere i mogućnosti.

! DODANA VRIJEDNOST !

Paketi zakupa višenamjenske dvorane po principu – unajmi više, plati manje!

Najam višenamjenske dvorane

BROJ SATI

CIJELA DVORANA

DIO DVORANE

CIJELA DVORANA PO SATU

DIO DVORANE PO SATU

od 1


od 3


od 4


od 8


od 10

312,50 kn


862,50 kn


1.020,00 kn


1.680,00 kn


1.800,00 kn

260,00 kn


720,00 kn


840,00 kn


1.400,00 kn


1.500,00 kn

312,50 kn


287,50 kn


255,00 kn


210,00 kn


180,00 kn

260,00 kn


240,00 kn


210,00 kn


175,00 kn


150,00 kn


*CIJENA NAJMA S UKLJUČENIM PDV-om

Edukacije i poduzetnički programi


Naše edukacije i poduzetnički programi uvode te u svijet poduzetničkih znanja i vještina. Osiguravaju ti najveću moguću korist i dodanu vrijednost uz optimalno korištenje vremena uz pristupačnu cijenu.

Educiraj se, informiraj se, sudjeluj na radionicama uživo ili online.

Tim Inkubatora prati trendove tržišta i interes poduzetnika i na tom principu priprema ponudu edukacija.
Organiziramo i provodimo poduzetničke programe za inkubaciju, predakceleraciju, akceleraciju ili skaliranje poslovanja u suradnji s partnerima, partnerskim institucijama i mentorima iz mreže mentora.
Saznaj kako poslovnu ideju pretvoriti u start-up poduzeće, kako se prezentirati investitoru, izgradi brand, upoznaj se s EU projektima i ostalim zanimljivim edukacijama. Kod nas svaki mjesec možeš naučiti nešto novo – jer – „Kvaliteta počinje i završava s obrazovanjem“ (Kaoro Ishikava).
Trenutne se edukacije organiziraju uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera. Planiranje događanja prati aktualne mjere i mogućnosti.

Mreža mentora


Niz stručnjaka koji su se dokazali u različitim područjima gospodarstva i poslovnim područjima kao nude ti svoje znanje i otvaraju ti vrata u svoju mrežu poslovnih partnera. Oni razumiju tvoje potrebe, analiziraju tvoju situaciju i pronalaze rješenja. Ulažu svoje vrijeme, energiju, osobno iskustvo i kompetencije pomažući rast i razvoj tvog poslovnog pothvata. Za sve što si oduvijek želio pitati, a nisi se usudio!

Područja mentoriranja

„Mentorstvo je transakcija odnosa“ Jason Calcanis

Centar za razvoj inteligentne tehnologije


Izdvojeni centar za razvoj praktičnih vještina i istraživanje Srednje škole Krapina u suradnji s partnerima Veleučilištem Hrvatsko zagorje Krapina i Fakultetom elektronike i računarstva Zagreb izvodi programe i aktivnosti dizajnirane za potrebe poduzetništva na najsuvremenijim strojevima CNC glodalicama i tokarilicama. Centar surađuje s poduzetništvom, jer ovdje možete organizirati svoje testne primjerke i procese za unaprjeđenje proizvodnih procesa i modernizaciju proizvodnje.

Sve što vam je izazov u postavljanju poslovanja ili u postojećim procesima, sve nove ideje ili inovacije na postojećim rješenjima možete podijeliti s nama i povećati si šanse za uspješno rješavanje. U Centru za razvoj inteligentne tehnologije savjetovat će vas i pronaći razvojno-istraživački model za primjenu rješenja u svakodnevnom biznisu.

Virtualni inkubator


Budi uvijek u toku i priključi se na hot spot poduzetništva u regiji!

Ne treba ti ured niti poslovni prostor! U potrazi si uvijek za novim prilikama i rješenjima. Postani stanar Virtualnog inkubatora, koristi poduzetničku infrastrukturu, informiraj se, pronađi mentora, postani dio mreže, jednostavna i efikasna komunikacija s timom inkubatora i drugim stanarima. Budi uvijek u toku, rasti, razvijaj se koristeći resurse naše platforme.

! DODANA VRIJEDNOST !

Terasa


Trebaš se opustiti i napuniti baterije za dalje? Tražiš inspiraciju za kompleksnu poslovnu situaciju? Izađi na svjež zrak, popij svoj omiljeni napitak uz pogled na okolne brežuljke...

Terasa površine 86,30 m² sa 10 sjedećih mjesta idealan je prostor za opuštanje, kavicu s kolegom, poslovnim partnerom ali i za održavanje svih vrsta događanja.

Lokacija


Poslovno-tehnološki inkubator Krapinsko-zagorske županije nalazi se u poslovnoj zoni Krapina Nova Zapad u blizini autoceste A2 Zagreb-Macelj (izlaz/ulaz Krapina) koja povezuje Krapinu sa Zagrebom na svega 42,5 km, a do graničnog prijelaza Macelj 17,0 km. Autocestom su osigurane vrlo dobre veze prema zapadnom dijelu Slovenije (Celje, Ljubljana) kod čvora Krapina, također prema Varaždinu (oko 50 km) te u nastavku prema Mađarskoj. Grad Krapina političko je upravno i kulturno središte Krapinsko-zagorske županije te poduzetnicima na jednom mjestu pruža niz usluga za svakodnevno funkcioniranje poslovnog i osobnog života.

Želiš predstaviti svoj projekt, proizvod ili ideju – dođi u Poslovno tehnološki inkubator!
Želiš razvijati svoj projekt, proizvod ili ideju – ostani u Poslovno tehnološkom inkubatoru Krapinsko-zagorske županije!